woensdag 13 augustus 2014

naaidozen

we hebben iets te vieren, milie is verhuisd, het is de eerste keer dat de naaidozen hier samenkomen!!
recept rabarbertaart:
nodig: 
1 vel kruimeldeeg, 500g rabarber, 450g suiker, 225g zelfrijzende bloem, 3 eieren, 125g speculoos
bereiding: 
spoel en schil de rabarber, snij ze in stukken van +/- 1cm.
meng de stukken met de helft suiker, laat het mengsel ong 5 min rusten.
schik de kruimeldeeg in de taartvorm, prik er een paar keer in.
verkruimel de speculoos over de bodem.
meng de rabarber en de zelfrijzende bloem, verdeel het mengsel over de taartbodem.
meng de eieren met de rest van de suiker, klop het mengsel, giet dit over de taart.
bek voor 35 min op 180°C.

voor de rest is het een supergezellige avond:










Geen opmerkingen:

Een reactie posten